SSL-certificaat

De beveiliging van een website middels een SSL-certificaat is van essentieel belang en tegenwoordig verplicht voor e-commerce ondernemers door de Nederlandse wet. Daarnaast geeft Google een website met een SSL-certificaat (HTTPS) voorrang in de zoekresultaten ten opzichte van een niet beveiligde website (HTTP).

De SSL-certifcaten van iXL Hosting worden verstrekt door een gecertificeerde autoriteit en zijn voorgeprogrammeerd in browsers zoals Chrome, Firefox en Microsoft Edge (certificaten van een niet gecertificeerde autoriteit geven een waarschuwing in de browser wat een negatief effect heeft op een bezoeker).

Wij leveren SSL-certificaten als een managed dienst. Dit houd in dat wij zorgen voor een correcte werking van het certificaat en tijdige verlenging zodat het niet verloopt.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over een SSL-certificaat? Neem dan contact met ons op!

 • Klantvertrouwen

  Steeds meer mensen kopen online, maar ook steeds meer mensen zijn zich bewust van de risico’s en willen alleen zaken doen met websites die gegarandeerd veilig en gebruik maken van een SSL-certificaat.

 • Online betalingen

  Om online betalingen via je site mogelijk te maken, eist de overkoepelende betaaldienst dat je een SSL-certificaat gebruikt met 128-bit encryptie.

 • Gegevensbeveiliging

  SSL (Secure Socket Layer) is een beveiligingsmethode die zorgt dat kritische gegevens zoals namen, telefoonnummers, adressen en creditcard nummers versleuteld worden verstuurd en hierdoor zijn beveiligd.

 • Betere zoekresultaten

  Het gebruik van een SSL-certificaat is een essentieel onderdeel van het Google zoekalgoritme wat leidt tot voorrang in de zoekresultaten en de positie (ranking).

Domein validatie (DV)Organisatie validatie (OV)Uitgebreide validatie (EV)
ToepasbaarVoor informatieve websitesVoor corporate en kleinzakelijke websitesVoor webshops en grootzakelijke websites
HerkenningHangslot in adresbalkHangslot in adresbalkHangslot in adresbalk en bedrijfsinformatie
AutoriteitSectigo (voorheen Comodo CA)Sectigo (voorheen Comodo CA)Sectigo (voorheen Comodo CA)
TypePositiveSSLInstantSSLEV
Verzekerde waarde€ 10.000,-€ 50.000,-€ 1.750.000,-
ValidatieE-mailE-mail en telefonischE-mail, telefonisch en in geschrift
Looptijd1 jaar1 jaar1 jaar
Per jaar / excl. BTW€ 35,-€ 80,-€ 185,-

Wildcard of Multi Domein?

Wil je een Wildcard of een Multi Domein SSL-certificaat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!

Waarom iXL Hosting?

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk contact, korte lijnen en snel kunnen schakelen vinden wij belangrijk voor een optimale samenwerking en leidt tot een zeer hoge klanttevredenheid.

 • Geoptimaliseerde hosting

  In samenspraak met de ontwikkelaar wordt de technische inrichting van onze Managed Hosting oplossingen applicatie specifiek geoptimaliseerd en afgestemd.

 • Maatwerk oplossingen

  Onze hosting oplossingen worden volledig op maat ingericht en indien gewenst uitgebreid met bijvoorbeeld een Content Delivery Network of een High Availability opstelling.

 • 24x7 Monitoring

  Onze hosting omgevingen worden standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (bijvoorbeeld New Relic).

 • Certificeringen

  Wij zijn ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

 • Datacenters in Nederland

  Met een team van specialisten leveren wij betrouwbare Managed Hosting oplossingen vanuit TIER 3 gecertificeerde datacenters in Nederland.