Cases & Klanten

UitBieden.nl

“We zullen nog lang gebruik maken van de geleverde diensten.“

Begin 2011 ontstond het idee om UitBieden.nl op te richten, een concept waarbij werd ingespeeld op de behoeften van een actief publiek die op zoek zijn naar betaalbare vrijetijdsarrangementen. Een interactief veilingplatform waar bezoekers de spanning van het bieden en de voldoening van het winnen van een veiling kunnen ervaren is natuurlijk de ideale manier om dit te bereiken. UitBieden.nl heeft haar succes te danken aan het unieke karakteristiek en assortiment. Inmiddels is UitBieden.nl uitgegroeid tot een veel bezochte website waar 7 medewerkers continu doelen proberen te evenaren waarbij de lat steeds hoger wordt gelegd.

Afgenomen diensten

  • Managed Dedicated Server hosting
  • Managed SSL
  • Application monitoring
Bezoek de website

Enes Epic, Eigenaar Uitbieden.nl: “Bij onze speurtocht naar een goede hosting provider werd ons iXL hosting aangeraden. iXL hosting gaf ons gelijk een goed gevoel. Vooral de prijzen vielen ons erg mee ten opzichte van wat ze aanboden. We zullen nog lang gebruik maken van de geleverde diensten. De reden hiervoor zijn onder andere de snelheid, aanwezige kennis en geboden prijs / kwaliteit verhouding.”

Relatie met iXL hosting
iXL hosting werkt nauw samen met UitBieden.nl om bezoekers niet te hoeven teleurstellen. Bereikbaarheid en de performance van de website is uiteraard enorm van belang voor een goed lopende website. Om de perfecte en hoogste continuïteit te kunnen garanderen voorzien wij UitBieden.nl van managed hosting met een Service Level Agreement. Door de korte responsetijd en goede afspraken kan er snel worden ingegrepen bij een storing.

Bezoek de website