Mail fallback

Zekerheid dat je e-mail met mail fallback nooit verloren zal gaan, dat is een fijn gevoel

Hoe werkt het precies? Al zou een mail fallback bij iedere mailserver een standaard feit moeten zijn, verreweg de meeste van de mailservers hebben deze niet. En aangezien iedere server wel eens downtime ondervindt, is dat een schrikbarend feit. Wij bieden je de oplossing.

Door gebruik te maken van onze mailfallback oplossing hoef je nooit meer bang te zijn dat je mail misloopt. Dit kan op verschillende manieren. Wij kunnen onze mail fallback aansluiten op je mail server waarbij mail automatisch wordt opgevangen als je mailserver uit de lucht is, maar we kunnen ook een online panel bieden waar je zelf instelt welke domeinen wel en niet gebruik maken van de fallback service.

De allerbeste support van Nederland

Altijd bereikbaar

 • Klanttevredenheid 9,9
 • Deskundige klantenservice
 • Ook ‘s avonds en in het weekend (conform SLA)

E-Mail Fallback Pakketten

MEEST GEKOZEN

Veel voor weining

Fallback Basic

5p/m

Specificaties

 • 50 Domeinnamen i
 • Webinterface
 • DNS Cluster
 • €50,- setup kosten

Professioneel

Fallback Advanced

10p/m

Specificaties

 • 100 Domeinamen i
 • Webinterface
 • DNS Cluster
 • €25,- setup kosten

Uitgebreid

Fallback Premium

19p/m

Specificaties

 • Onbeperkte domeinnamen i
 • Webinterface
 • DNS Cluster i
 • Geen setupkosten i

Meer informatie of Mail fallback bestellen?Neem contact met ons op

Uw mail veilig met E-mail fallback

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te behereni

Snel aan de slag

Snel aan de slagi

Helder overzicht

Helder overzichti

Loop geen mails mis

Loop geen mails misi

Waarom Mail fallback bij iXL?

Eenvoudig te beheren

Eenvoudig te beheren

Onze mailfallback pakketten zijn ingericht met een klantenpanel dat laagdrempelig kan worden beheerd. Via "Mijn iXL Hosting" beheert u uw domeinnamen en wordt u stap voor stap begeleid met het koppelen de koppeling van uw domeinen.

Snel aan de slag

Snel aan de slag

Onze mail fallback oplossingen worden direct en automatisch opgeleverd. U kunt dus meteen aan de slag na uw bestelling. Vanzelfsprekend helpen we u graag met de inrichting van deze dienst.

Klanten houden van ons

Klanten houden van ons

Op basis van ruim 800 achtergelaten ervaringen op het wereld wijde web, mogen we concluderen dat klanten van ons houden. Score? 99 uit 100! Lees op deze pagina enkele reviews van klanten die ervaring hebben met onze mailfallback dienst.

Loop geen (sales)mail mis

Loop geen (sales)mail mis

Onze fallback omgeving bewaart uw mail maar liefst maximaal 30 dagen. Dit betekent dat u in de praktijk 30 dagen downtime mag hebben waarbij geen enkele mail verloren zal raken. Deze hoge retentie geeft u de best haalbare mailgaranties.

Veelgestelde vragen

Wat is mail fallback?

Met onze mail fallback pakketen bent u verzekerd dat u geen enkele mail verliest. Wanneer de mailserver door een storing wordt getroffen, zal de mail op een andere server worden opgevangen. Zodra de mailserver actief is, zal de fallbackserver de ‘verloren’ mails netjes afleveren.

Kan ik mijn eigen server aansluiten?

Indien u een eigen Exchange / mailserver op een andere locatie heeft, kunt u ook gebruik maken van onze fallback diensten.

Kan ik mijn fallback pakket upgraden?

Ja, u kunt te allen tijde uw pakket upgraden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar sales@ixlhosting.nl met uw debiteurnummer en het gewenste pakket waar u naar wilt upgraden. U zult een factuur ontvangen voor de upgrade, na betaling zal de upgrade worden doorgevoerd.

Wat kost een upgrade?

Het upgraden naar een groter pakket is gratis. U betaalt alleen het verschil tussen de twee pakketten.

Hoe kan ik betalen?

Bij ons kunt u met de meest gebruikte betaalmethoden betalen. Wij maken gebruik van iDeal, bankoverschrijving, automatische incasso, Paypal en creditcard.

Hoe snel is mijn pakket online?

De snelheid van de oplevering is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Indien u met iDEAL betaalt, is uw hosting pakket direct na bestellen online. Betaald u via paypal of bankoverschrijving, dan wordt u hosting pakket opgeleverd zodra het bedrag op onze rekening staat. Bij paypal is dit binnen maximaal 12 uur, bij bankoverschrijving maximaal 3 dagen, afhankelijk van uw bank.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn van alle pakketten is 1 maand. Wanneer het pakket na het opzegtermijn niet is opgezegd, zal het abonnement automatisch voor een jaar worden verlengd. Voor particuliere klanten geldt dat zij toestemming moeten geven om het pakket te verlengen. Dit wordt tijdig per mail aangegeven.

Hoe zeg ik mijn pakket op?

U kunt uw pakket in ons klantenpaneel opzeggen. Ook is het uiteraard mogelijk om telefonisch, per mail of via onze livechat contact met ons op te nemen.