Managed Hosting

Bij Managed Hosting staan onze Hosting Engineers dagelijks voor je klaar om een Managed Hosting omgeving te garanderen met een optimale performance en beschikbaarheid. Wij nemen de verantwoordelijk voor het beheer van webserversoftware, databasesoftware en frameworks. Wij verzorgen hierbij het onderhoud, de beveiligingsupdates, back-up en (24×7) monitoring. Persoonlijk contact en snel schakelen vinden wij belangrijk als Managed Hosting Provider. Onze Hosting Engineers zijn dan ook telefonisch bereikbaar voor vragen of ondersteuning.

Persoonlijk contact en advies?

Wil je meer informatie over Managed Hosting en een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

  • Optimaal beveiligd

    Een Managed Hosting omgeving wordt optimaal beveiligd door een Managed Firewall voor het tegenhouden van ongewenst verkeer en een Anti-DDoS oplossing. De DDoS-beveiliging wordt automatisch geactiveerd wanneer onze systemen een DDoS vaststellen. Optioneel is het mogelijk om de beveiliging te optimaliseren met onze Managed Shield Security oplossing die voorzien is van een IDS (Intrusion Detection System) en IPS (Intrusion Prevention System) beveiligingssysteem.

  • 24x7 ondersteuning

    Een Managed Hosting omgeving wordt standaard door ons 24×7 gemonitord en indien gewenst uitgebreid met Applicatie Performance Monitoring (zoals New Relic). Dagelijks besteden onze Hosting Engineers de grootst mogelijke zorg aan het up-to-date en veilig houden van de Managed Hosting omgeving. Daarnaast staan zij dagelijks voor je klaar en zijn zij telefonisch bereikbaar voor ondersteuning.

Managed Hosting Oplossingen

Onze Managed Hosting oplossingen worden volledig afgestemd op jouw business.

Managed
Premium Hosting
Managed
Cloud Server
Managed
Dedicated Server
Geschikt voorStartende ondernemers met flexibele doorgroei mogelijkhedenOrganisaties die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en beschikbaarheidOrganisaties die technisch of rechtmatig afhankelijk zijn van eigen servers
KenmerkenKostenefficiëntFlexibel en schaalbaarGegarandeerde prestatie
Technische oplossingGedeelde server
Gedeelde infrastructuur
Eigen server
Gedeelde infrastructuur
Eigen server
Eigen infrastructuur
MogelijkhedenStandaard pakkettenMaatwerk configuratiesMaatwerk configuraties
Uptime garantieBest effortVanaf 99,5%Vanaf 99,5%
OndersteuningTijdens kantoortijdenTijdens kantoortijden
Optioneel 24×7
Tijdens kantoortijden
Optioneel 24×7
Meer informatieMeer informatieMeer informatie

Managed Hosting Referenties

Die gebruik maken van Managed Hosting bij iXL Hosting

Hallo Stroom
Merkelijkheid
Viking Office Depot
SPA
University of Twente
Just Diggit

Onze Managed Hosting Infrastructuur

Wij zijn Cloud Agnostisch en bieden op verschillende Cloud platformen Managed Hosting aan.

Technologie

De iXL Cloud is gebouwd met redundante en schaalbare A-kwaliteit hardware die zorgen voor een zeer hoge snelheid en optimale beschikbaarheid. Schaalbaarheid kenmerkt zich door het flexibel op- en afschalen van rekenkracht. De iXL Cloud is hoog beschikbaar en beschikt naast een redundante infrastructuur ook over redundante internetverbindingen. Hierdoor is het mogelijk om een Managed Hosting omgeving volledig redundant op te bouwen.

Cloud Agnostisch

Naast onze eigen iXL Cloud bieden wij ook Managed Hosting aan op de infrastructuur van TransIP (BladeVPS en PerformanceVPS) en Proserve (proCLOUD). TransIP en Proserve zijn net als iXL Hosting ook onderdeel van team.blue. Met een groot team van professionals delen en combineren we relevante kennis, expertise en andere middelen, waardoor we als iXL Hosting sneller en efficiënter de beste Managed Hosting oplossingen in de markt zetten.

Datacenters in Nederland

Wij zijn ons volledig bewust van de verantwoordelijkheden die wij dragen voor de informatie van onze klanten ten aanzien van privacy, intellectueel eigendom, wet- en regelgeving. Daarom maken wij gebruik van betrouwbare datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen rondom informatiebeveiliging. Op verzoek verzorgen wij graag een rondleiding in één van onze datacenters om dit te bewijzen.

Een Managed Hosting oplossing bestellen?

Bij iXL Hosting wordt een Managed Hosting oplossing volledig afgestemd op jouw business en ondersteunen onze Hosting Engineers bij de migratie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ron Bouten
Technisch Accountmanager

Marcel Dillingh
Commercieel Manager