Hosted Exchange

Onze Hosted Exchange oplossing is ingericht op basis van Microsoft Exchange. Het werken met Microsoft Exchange is erg eenvoudig en toegankelijk door middel van een standaard mailprogramma of via de handige Outlook web interface. Altijd en overal toegang tot e-mails, contactpersonen en gedeelde agenda met daarbij volledige synchronisatie naar telefoon, tablet of een ander smart device. Onze Hosted Exchange omgeving is voorzien van de meest complete set aan beveiliging zoals antivirus, antimalware, spamfiltering en DDoS bescherming. Daarnaast maken wij dagelijks een volledige back-up met een retentie (bewaartermijn) van 31 dagen.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over onze hosted exchange oplossingen? Neem dan contact met ons op!

  • Flexibel en schaalbaar

    Hosted Exchange is een flexibele en schaalbare managed dienst die automatisch meegroeit met de gebruiker. Maandelijks kan er per gebruiker op- en afgeschaald worden.

  • Automatische back-ups

    Dagelijks maken wij een volledige back-up van de Hosted Exchange omgeving, waardoor het mogelijk is om verwijderde email berichten te herstellen. Wij hanteren hierbij een retentie (bewaartermijn) van 31 dagen.

  • Betrouwbaar platform in NL

    Onze Hosted Exchange omgevingen zijn volledig redundant en ondergebracht in datacenters in Nederland die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging (ISO 27001 en NEN 7510).

Hosted Exchange pakketten

BasicAdvancedProfessional
Opslagcapaciteit12,5 GB25 GB25 GB
Opslagcapaciteit archiefNeeNee25 GB
Back-up1x per dag (31 dagen retentie)1x per dag (31 dagen retentie)1x per dag (31 dagen retentie)
DDoS beschermingJaJaJa
AntivirusDetectie en verwijderingDetectie en verwijderingDetectie en verwijdering
AntimalwareJaJaJa
SpamfilterJaJaJa
ProtocollenIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSyncIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSyncIMAP, POP, SMTPS, MAPI, ActiveSync en ADSync
Beschikbaarheid99,99%99,99%99,99%
Support9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)9:00 – 17:00 (werkdagen)
LooptijdMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaarMaandelijks opzegbaar
Per maand / excl. BTW€ 4,75€ 6,00€ 9,75

Reseller worden?

Wij bieden Hosted Exchange ook aan in de vorm van een reseller-model. ICT-dienstverleners kunnen hiermee deze dienst aanbieden onder eigen label. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek!