Managed hosting

Managed back-up oplossingen

Altijd de meest efficiënte backup oplossingen

Managed back-up oplossingen

Altijd al naar een efficiënte back-up oplossing op zoek? Met managed back-up bent u verzekerd van een professionele manier van data-opslag. Uw back-up staat niet op één server, of één harde schijf, maar op meerdere servers die beschikken over meerdere schijven in een RAID (back-up) configuratie. Tevens denken wij optimaal met u mee om de back-ups zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Een zeer belangrijk onderdeel bij deze diensten zijn de terugkoppelingen en rapportages. Echter, zonder alles scherp in de gaten te houden, te documenteren en te rapporteren wordt het overzicht van back-ups snel verloren. Mocht het dan een keer mis gaan, dan moet alles weer boven water worden gehaald. Kortom, dit is niet de manier waarop u zit te wachten. iXL hosting neemt iedere week, maand of kwartaal (afhankelijk van SLA en andere afspraken) contact met u op om de voortgang te bespreken en brengt rapportages uit waarin kort maar duidelijk staat wat, hoe en wanneer er is geback-upped. Ook wordt besproken of deze back-ups zijn geslaagd en door wie deze back-ups zijn gecontroleerd. Zo houden wij en u een duidelijk overzicht van de gang van zaken.

Idera backups

Idera is een geavanceerde backup applicatie, ontwikkeld door R1Soft. Voor servers is Idera een ideaal platform waar wij onze backup infrastructuur op uitrusten. Deze managed dienstverlening kan aan zowel Linux als Windows servers gekoppeld worden. Vanuit een webinterface beheert u zelf uw servers, notificaties, policies, recovery points en verdere geavanceerde instellingen.

Het restoren van Idera backups kunt u tevens eenvoudig via de webinterface. Modules voor controlpanels als DirectAdmin, Plesk, cPanel e.d. zijn beschikbaar om uw gebruikers in te laten loggen voor het beheer van hun backups. Door encrypte en ingepakte transfer wordt uw data veilig en snel verstuurd. Er wordt gebruik gemaakt van incremental backups om efficiënt en frequenter recovery points te kunnen maken.

Vraag direct een offerte aan

En geniet van de hoogst haalbare datagarantie

Waarom iXL voor uw backups?

Betrouwbare backup oplossingen
Ruime mogelijkheden
Retenties en policies eenvoudig te beheren
Hulp/Advies nodig?
Wij helpen je graag verder!
Bel ons