Over ons

Over iXL Hosting B.V.

Innovatief, dynamisch en duidelijk in zijn bedrijfsvoering, dat is iXL Hosting!

Benieuwd naar de mogelijkheden van morgen? Wij in ieder geval wel. Internet is de belangrijkste spil tussen nu en de toekomst. Daar speelt iXL hosting handig op in. Onze hostingservice leeft. Het enige dat er niet dagelijks aan verandert is zijn betrouwbare kwaliteit.

Actualiteit, ontwikkeling en persoonlijke service. Oftewel, het hart van ons bedrijf. Hiermee stellen wij u in staat om met de snelle ontwikkelingen in de wereld van het internet mee te groeien. U hoeft de kans alleen nog maar te grijpen.

ixl-hosting bedrijfs pand

iXL Hosting B.V.

Nog meer over iXL

Onze geschiedenis

iXL Hosting is in 2007 begonnen vanuit de schoolbanken en een zolderkamer. Een jaar later was de school verleden tijd en is het eerste kantoor betrokken aan de Voltastraat in Ede. Vanuit daar is er een flinke groei doorgemaakt naar waar we nu staan (zie facts). Inmiddels bedienen we ruim 5000 klanten vanuit een mooi kantoor aan de Galvanistraat eveneens in Ede, vlak bij ons datacenter BIT.

Wat maakt ons beter?

Onze passie voor hosting is er vanaf de eerste uren, dat merken onze klanten en laten we ook graag zien. We innoveren zo veel en zo snel mogelijk en laten onze klanten daar van meegenieten. Met onze jarenlange ervaring (8 jaar) weten we wat we doen en kunnen de meest uit één lopende klanten van dienst zijn. Als laatste speelt onze klantenservice een prominente rol, iets waar we niet op besparen!

Onze partners

Goede partners zijn van onschatbare waarde. Zo is onze partner voor servers Dell, voor primaire datacenter faciliteiten BIT en voor switches HP. Met alle partners hebben we strakke SLA's (Service Level Agreements) om in geval van calamiteiten garant te staan voor snelle actie, reactie of bijv. levering van replacement hardware.

iXL facts

- Hosten ruim 50.000 websites
- Beheren ruim 500 servers verspreid over BIT-2 en BIT-1
- Team van 7 fulltime medewerkers, gemiddelde leeftijd: 27
- Uptime ruim 99,9% over de afgelopen 8 jaar
- Eigen development afdeling
- RIPE partner, waardoor we onze eigen IP ranges hebben

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons of onze dienstverlening, kom gerust eens langs.