Offerte aanvragen

Colocatie

Heeft u een eigen server, of bent u misschien van plan een eigen server aan te schaffen? Dan heeft u natuurlijk ook een geschikte omgeving én een optimale verbinding nodig voor deze server. Hiervoor is de optie Colocatie bij iXL hosting dé ideale oplossing. U draagt de zorg voor uw eigen server inclusief het onderhoud, iXL hosting draagt zorg voor een perfect serverklimaat en een optimale verbinding met het internet. U huurt bij ons één (of meerdere) rack ruimte's in het datacenter.

Kortom, u heeft voldoende verstand van een server of wellicht heeft u (als bedrijf) een systeembeheerder in dienst, dan is het fijn om te weten dat u alle vrijheid geniet terwijl u altijd verzekerd bent van een optimale verbinding en een officieel gekeurd serverklimaat. Voor meer informatie over ons datacenter klikt u hier.

Infrastructuur

Uw server wordt ondergebracht in datacenter Evoswitch. Evoswitch is een nieuw en hypermodern datacenter gevestigd in Haarlem. Dit datacenter heeft al haar faciliteiten dubbel uigevoerd (N+1), verhoogde computervloeren, redundant stroomvoorziening, geavanceerde brandpreventie, 24/7 beveiliging personeel en video bewaking, strenge access control en geavanceerde klimaat beheersing. Daarnaast is alle apparatuur aangesloten op één van de grootste en snelste netwerken van Nederland. Het netwerk beschikt over een capaciteit van ruim 1,5 terabyte per seconde en is aangesloten op AMS-IX, LINX, DE-CIX en 15 andere Europese en Amerikaanse exchanges netwerken.
iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting