Dedicated servers

Alle vrijheid van een eigen krachtige, fysieke server

Single-CPU

Bekijk servers

Dell dedicated servers met een enkele quadcore processor.

Vanaf €75,- p/m

Single socket dedicated servers

Dual-CPU

Bekijk servers

Dell dedicated servers met minimaal twee quadcore processor.

Vanaf €169,- p/m

Advanced dedicated servers

Aanbiedingen

Bekijk servers

Door ons samengestelde dedicated servers in de aanbieding.

Aanbiedingen

Dedicated server hosting

Heeft u een zeer drukbezochte website of gebruikt u de webserver voor toepassingen die veel performance vergen? Dan raden wij u aan om gebruik te gaan maken van een Dedicated Server.

Wij verzorgen dan het technische verhaal terwijl u de voordelen heeft van de best mogelijke performance. De hardware die wij gebruiken voor onze dedicated servers is uitsluitend van het merk Dell. Of u een goedkope dedicated server afneemt of een duurdere, bij ons weet u zeker dat u gebruik maakt van kwaliteitshardware.

Snelle oplevering
Binnen 24 uur is uw server online

Een van de snelste netwerken
Capaciteit van 1,5 TB/sec!

Gratis servermonitoring
Wij monitoren uw server dag en nacht

1 Gb/s uplink
Standaard 1000 Mb/s uplink!

Realtime dataverkeer
Hou realtime uw dataverkeer bij

99,9 % uptime
Wij garanderen bewezen 99,9% uptime

Managed of unmanaged dedicated server?

Met een unmanaged server heeft u alle vrijheid en kunt u zelf bepalen hoe u de server inricht en beheert. Met een managed server geeft u het beheer uit handen en verzorgen wij de inrichting en het onderhoud van uw dedicated server. Zo wordt uw server door ons gemonitord en verzorgen wij maandelijkse updates en controles.

Meer info

Service Level Agreements

Met een Service Level Agreement beschikt u over de maximale zekerheid en beschikbaarheid. We bieden vier verschillende SLA’s. In deze documenten staan afspraken en garanties beschreven met betrekking tot support, reactietijden en beschikbaarheid van uw dedicated server.

Meer info

Klimaat neutraal (groen!)

De energie die BIT levert wordt opgewekt uit waterkracht; bij de productie van deze duurzame energie komt geen CO² meer vrij. Leuk om te weten is dat daardoor de uitstoot van CO² met maar liefst 4 miljoen kilo per jaar vermindert.

Meer info

Infrastructuur

Wij maken gebruik van Datacenteer BIT te Ede. In dit Borg klasse 4 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerde datacenter, dat bekend staat om haar professionaliteit en kwaliteit, wordt uw dedicated server 24/7 online gehouden!

Meer info

iXL Hosting Live Help

Mail iXL hosting