Cloud VPS servers

Techniek

Onze virtualisatie technieken

KVM virtualisatie

De virtualisatie techniek die iXL hosting gebruikt is KVM. KVM is één van de belangrijkste spelers in Linux virtualisatie en staat bekend als robuust, snel en stabiel.

Redundantie

De infrastructuur van iXL hosting is 100% dubbel uitgevoerd. Hieronder kunt u verstaan: ons subliem snelle netwerk en redundantie stroomvoorziening!


Snelheid

Onze kwaliteit hardware, KVM virtualisatie techniek en snelle netwerk zorgen voor de ideale combinatie. U heeft de garantie dat uw virtuele cloud server altijd snel en stabiel is!

Hardware

Onze Dell nodes zijn voorzien van twee krachtige Xeon Quadcore processoren, minimaal 384 GB intern geheugen en een enterprise intel SSD RAID10 storage opstelling.

Datacenter

Bit, Ede

Uw virtuele server wordt ondergebracht in datacenter Bit. Bit is een nieuw en hypermodern datacenter gevestigd in Ede. Dit datacenter heeft al haar faciliteiten dubbel uigevoerd (N+1), verhoogde computervloeren, redundant stroomvoorziening, geavanceerde brandpreventie, video bewaking, strenge access control en geavanceerde klimaat beheersing. Daarnaast is alle apparatuur aangesloten op één van de grootste en snelste netwerken van Nederland. Het netwerk beschikt over een capaciteit van ruim 1,5 terabyte per seconde en is aangesloten op AMS-IX, LINX, DE-CIX en 15 andere Europese en Amerikaanse exchanges netwerken.