support
Bel ons!
0318-830207
support

Reseller webhosting

Waarom reseller webhosting bij iXL Hosting?

Alle voordelen van iXL op een rij


Uptime garantie van maar liefst 99,8%

iXL Hosting staat garant voor netwerk en apparatuur van zeer hoge kwaliteit, waardoor we een uptime garantie kunnen aanbieden van maar liefst 99,8%. Goed om te vermelden is dat de uptime in de afgelopen 8 jaar 99,99% is.

Niet goed geld terug garantie

Wij zijn zo overtuigd van onze dienstverlening dat wij u een “niet goed? geld terug” garantie kunnen aanbieden. Dit houdt in dat u binnen 30 dagen uw geld kunt terugvragen mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over onze dienstverlening.

Alles zelf onder controle

Zowel administratief als technisch heeft u als klant zelf alle controle over de afgenomen diensten. Zo kunt u zelf mail adressen, FTP accounts en MySQL databases beheren en zelf domeinhouders en nameservers wijzigen.

Enkel kwaliteitsapparatuur

Om hosting aan te bieden die niet alleen een zeer hoge uptime garantie biedt maar ook snel en stabiel functioneert, maakt iXL hosting voor haar hosting activiteiten enkel en alleen gebruik van hoogwaardige apparatuur, datacenter faciliteiten, software en verbindingen. Zo maken wij gebruik van BIT datacenter in Ede en software zoals Linux Centos en Ubuntu. Onze apparatuur komt van grote merken als Dell en HP.

Meer dan 8 jaar ervaring

Al bestaat iXL Hosting sinds 2007, onze ervaring binnen de branche gaat verder. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van professionele after-sales ondersteuning en de bovenstaande uptime garantie.

Aftersales via chat, e-mail en telefoon

Aftersales service en support staat bij iXL Hosting in een zeer hoog vaandel. Om dit te garanderen kunt u ons op verschillende manieren bereiken; e-mail, online chat en telefoon. Heeft u ergens een vraag over, misschien hulp nodig of op zoek naar advies over hosting? U kunt contact opnemen via een van deze middelen of via ons contact formulier te vinden op onze contact pagina.

Reseller pakketten

Overzicht van onze Reseller pakketten